A Secret Weapon For درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس

لنفوسیت‌ها در واقع حافظه سیستم ایمنی هستند و به بدن کمک می‌کنند تا مهاجمان گذشته بدن را به خاطر بسپارند و در صورت حمله مجدد این مهاجمان به بدن، نحوه مبارزه با آن‌ها را یادآوری کنند. لنفوسیت‌ها زندگی خود را در مغز استخوان آغاز می‌کنند.

ما در کلینیک و آزمایشگاه ساواژنوم آزمایشات ژنتیکی، مشاوره ژنتیکی و توصیه های مدیریت مراقبتی را برای مراجعین ارائه می دهیم. مهارت پزشکان متخصص ژنتیک ما در بررسی اختلالات ژنتیکی شناخته شده یا مشکوک که بر بیماری زایی افراد مبتلا به بیماری خودایمنی تأثیر می گذارد به شما کمک می کند. ما به بیماران در موارد زیر کمک می کنیم:

در نهایت، اگرچه آزمایش ژنتیک در حال حاضر تنها در برخی از کلینیک ها و آزمایشگاه های مجهز انجام می شود، اما قطعاً نقش بسیار بزرگی را در آزمایش‌های تشخیصی آینده ایفا خواهند کرد.

در این حالت کودک از ابتدای تولد نسبت به ابتلا به بیماری‌های عفونی و باکتریایی مصونیتی ندارد.

قند‌ خون از غذاهایی که می‌خوریم بدست می‌آید و مهم‌ترین و اصلی ترین منبع انرژی بدن محسوب می‌شود.

بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.

چه عوامل دیگری می توانند به طور بالقوه باعث ایجاد بیماری خودایمنی شوند؟

قند خون، یا گلوکز یکی از اصلی ترین قند های موجود در خون می‌باشد.

همچنین توجه داشته باشید در صورتی که قند خونتان بالاتر از ۳۰۰ میلی گرم بر دسی لیتر باشد، نباید ورزش نمایید.

زمانی که فشار خون بسیار پایین است، ممکن است خون و اکسیژن کافی به مغز و سایر اندام‌های حیاتی نرسد. در این شرایط به مراقبت پزشکی اورژانسی نیاز است.

چگونه آنتی‌بیوتیک‌ها به مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند؟

تست سلامت ژنتیکی ساواسلامت پکیج سلامت و تغذیه ساواسلامت

در این اختلال ایمنی، سیستم ایمنی بدن به یک عامل طبیعی واکنش بیش از حد نشان می‌دهد به طوری که ممکن است به بافت و سلول‌های سالم بدن آسیب بزند. یک مثال از این اختلال شوک آنافیلاکتیکی است که بدن در درمان بیماری پیسی شرایط شوک آنافیلاکتیکی، به یک آلرژن پاسخ می‌دهد که می‌تواند تهدید کننده زندگی باشد. در شوک آنافیلاکتیکی سیستم ایمنی نسبت به یک محرک طبیعی مانند غذا یا برخی از داروها واکنش بیش از حد نشان داده و باعث بروز آسیب‌هایی به بدن می‌شود که به صورت تورم در این شوک قابل مشاهده هستند.

در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *